Dermalogica muuttaa käsityksesti ihonhoidosta. Saat oikeita vastauksia, toimivia tuotteita ja todellisia tuloksia. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteissa ei käytetä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, ihoa kuivattavaa S.D alkoholia tai ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä ja lanoliinia. Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen, ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin.

OPI:n kynsilakat ovat kansainvälisesti tunnettuja korkeasta laadustaan ja ne voittavat jatkuvasti testejä. Kynsilakka on helppo levittää ja se antaa kiiltävän, tyylikkään ja kestävän lopputuloksen. Koska uudet sävyt luodaan yhteistyössä amerikkalaisen muotineuvoston kanssa, OPI:n kynsilakat ovat aina trendikkäitä.

Alexandrian sokeritahna on tehty 100% luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Sokeritahna on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Sokerointi on turvallista kaikille ihoalueille. Useiden käsittelyjen jälkeen karatuppi surkastuu ja karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Sokeria käytettiin kansalaisodassa parantamaan haavoja, koska se estää infektioita ja nopeuttaa paranemista.